Μορφές Εμφάνισης

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για templates για DynamiSmall - Medium 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για templates για Απεριοριστα website παρουσιασης - portals

 

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ E-SHOP

Για το οικονομικο προκατασευασμένο πακετο ηλεκτρονικου καταστηματος καντε κλικ στο http://www.dynamiceshop.gr

Ειναι ευέλικτο χρωματικά και μπορουμε να τοποθετησουμε εικονα για φόντο αλλα και λογοτυπο ή εικονα σε ολη την επικεφαλίδα - μετώπη επάνω. Οι χρεωσεις πικοιλουν ανάλογα με τις απαιτουμενες εργασίες κατασκευης λογοτυπου, background, και αναλογα με τον αριθμο προιοντων που θα πρεπει να ανεβασουμε και αναλογα με τον αριθμο φωτογραφιων που θα πρεπει να επεξεργαστουμε.

 

Τα παρακατω Ιδιαίτερα templates θα αγοραστουν στην τιμη που εμφανιζεται κατω απο την εικονα τους και θα χρεωθειτε για εργασια τοποθετηση. Τα tempaltes δεν αφορουν στην συνολικη υποδομη της σελιδας αλλα μονο στο εικαστικο της σελιδας δηλαδη στην εξωτερικη μορφη εμφανισης και ειναι ενα συνολο αρχειων που καθοριζουν τα χρωματα και τις γραμματοσειρες της σελιδας.

 

A. καντε [ΚΛΙΚ ΕΔΩ ] και βρείτε υπέροχα prestashop templates για e-shops με απαιτήσεις που θα τα εγκαταστησουμε ΔΩΡΕΑΝ σε οποιοδηποτε πακετο ηλεκτρονικού καταστηματος και αν επιλέξετε.


 

B. Τα παρακατω templates εχουν Χρεωση 150ευρω+ΦΠΑ=184ευρώ για μια φορα, για αγορα απο εμας και εγκατασταση

 

Β.1 Prestashop Templates για e-shops με απαιτήσεις

 

Β.2  Joomla Virtuemart Templates για απλουστερα e-shops

ΑΛΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

 

Με επιπλεον εφαπαξ χρέωση Αγοράς & Παραμετροποίησης
 

 ΓΕΝΙΚΑ JOOMLA TEMPLATES

Τα παρακατω Ιδιαίτερα templates θα αγοραστουν στην τιμη που εμφανιζεται και θα χρεωθειτε για εργασια τοποθετησης Ενδεικτικα οι χρεωσεις ξεκινουν από 104ευρώ επιπλεον στις τιμες των πακετων μας με εφαπαξ χρεωση.

Τα tempaltes δεν αφορουν στην συνολικη υποδομη της σελιδας αλλα μονο στο εικαστικο της σελιδας δηλαδη στην εξωτερικη μορφη εμφανισης και ειναι ενα συνολο αρχειων που καθοριζουν τα χρωματα και τις γραμματοσειρες της σελιδας.

Αναλογα με την επιλογη σας θα ακολουθησει η αντίστοιχη προσφορα.

 

Επιλέξτε ένα απο την έκδοση 1.5